We take care

Twin Design is een medium size bedrijf, opgericht in de jaren 70. We zijn een constructiebedrijf met een breed spectrum aan diensten.

Wij maken decors in de breedste zin van het woord, en daar komt vaak heel wat bij kijken.

Door onze kleine structuur blijven we allemaal zeer nauw betrokken bij de uitvoering. Small is beautiful...

Museuminrichting - Decors voor Televisie - Twin Design

We get things going

Wij denken steeds mee met de klant in functie van uitvoerbaarheid van het ontwerp, en door onze lange ervaring zijn we goed in trouble-shooting en projectbegeleiding.

WE BUILD YOUR VISION 

We get it done

Door zoveel mogelijk disciplines in huis te houden, zijn we erg wendbaar. Bovendien kunnen we snel en accuraat werken binnen erg strakke deadlines: schrijnwerk, meubelmakerij, CNC – freeswerk, verwerken en lassen van metaal, aluminum en inox, allerhande schilderwerken; alles gebeurt op dezelfde plek en wordt meteen op elkaar afgestemd. Wat bij ons gemaakt wordt verlaat het atelier pas na een proefopstelling. Zo verkleinen we het risico op verrassingen bij de montage of levering.

We hechten veel belang aan controle en vragen tijdens het productieproces, en dat schept een sterke band met onze klanten en partners.

Twin Design werkt voor allerhande ontwerpers, scenografen, architecten, productontwikkelaars en overheidsinstanties. U kan bij ons terecht voor decors voor televisie, opera & theater / inrichting van musea / tentoonstellingen / bezoekerscentra / openbare – en ontvangstruimtes / inrichting van winkels en showrooms.

Bekijk hier onze portfolio

Wij zijn trots op onze partners en klanten:  klanten ...

foto uploads/museuminrichting/Adornes/IMG_6629.JPG